Sandvik is een Zweeds bedrijf dat in 1862 is opgericht door Goran Frederik Goransson. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot ‘s werelds grootste leverancier van gereedschappen. Het bedrijf bestaat al enige tijd, maar toch blijven de verkoopcijfers van het gereedschap van dit merk stijgen. Zo behaalde de fabrikant in 2018 voor het eerst een omzet van meer dan €100 miljard. De producten van Sandvik Coromant zijn vooral geliefd in de metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor diverse innovaties die veel invloed hebben gehad op deze branche.

Bij DoALL bieden we verschillende gereedschappen van dit merk aan. Bent u benieuwd naar de voordelen van het gereedschap van dit merk? Hieronder leest u waarom het een goed idee is om dit merk bij ons te bestellen. Zo komt u precies te weten wat de voordelen van dit gereedschap zijn, maar ook waarom u het beste bij DoALL kunt bestellen.

Innovatief

Sandvik is een bijzonder innovatief bedrijf. Het is bijvoorbeeld hét bedrijf dat het Bessemerprocedé commercieel maakte. Dit is een proces waarbij er staal verkregen wordt uit ruwijzer door middel van een hoogoven. Dit is overigens lang niet de enige innovatie waar het bedrijf verantwoordelijk voor is. Zo introduceerde Sandvik in 1969 bijvoorbeeld Gamma Coating. Het bedrijf speelt tot op de dag van vandaag nog steeds een grote rol binnen de metaalbewerkingsindustrie.

Kennis

Sandvik staat bekend als fabrikant van gereedschap voor de metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf is daarnaast echter ook een belangrijke leverancier van kennis. Het bedrijf kan veel betekenen voor de experts binnen deze branche. Zo biedt Sandvik Coromant bijvoorbeeld een e-learningprogramma metaalverspanen aan. Indien u zelf kennis wilt maken met de wereld van metaalbewerking, dan is dit een goede plek om te starten. Na deze cursus kent u de basis en weet u hoe verschillende processen binnen de metaalindustrie eruit zien. Na het volgen van de cursus bent u hoogstwaarschijnlijk zelfs in staat om enkele bewerkingen uit te voeren.

Dat Sandvik zich ook op het verspreiden van kennis richt, heeft veel bijgedragen aan de goede naam die het bedrijf binnen de metaalbewerkingsindustrie heeft. Willen u en/of uw personeelsleden graag meer weten over bepaalde processen binnen de metaalbranche? Dan is het verstandig om de officiële website van Sandvik Coromant raad te plegen. Wilt u het gereedschap van het merk tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen? In dit geval is DoALL.nl dé Sandvik webshop waar u naar op zoek bent.

Gereedschap

Als u zelf werkzaam bent in de metaalbewerkingsindustrie, is het geen slecht idee om voor het gereedschap van Sandvik te kiezen. Er zijn tientallen verschillende Sandvik tools, waardoor er voor ieder proces binnen de metaalbewerking geschikt gereedschap te vinden is. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende freesmachines verkrijgbaar van dit merk. Ook als u wilt kotteren of ruimen, zijn er verschillende gereedschappen van het merk waaruit u kunt kiezen. Oftewel, voor vrijwel elke klus binnen de metaalbewerking, heeft het merk geschikt gereedschap.

Behalve dat het bedrijf gereedschap voor in de metaalbewerkingsindustrie produceert, is Sandvik ook binnen andere branches actief. Zo maakt het bedrijf bijvoorbeeld enorme machines voor in de mijnbouw. Ook voor deze machines geldt dat ze van de hoge kwaliteit zijn die u van het Zweedse bedrijf gewend bent.

Kwalitatief

Sandvik staat bekend om de prachtige innovaties van het merk. Echter, is het gereedschap van het merk niet alleen hierom erg geliefd. Als u gereedschap van dit merk aanschaft, dan bent u zeker van kwaliteit. Sandvik heeft een ontzettend goede reputatie en ieder product wordt uitvoerig getest voordat het op de markt komt. Als u ervaring heeft binnen de metaalbewerkingsindustrie, dan bent u vast en zeker bekend met het merk. U zal in dit geval kunnen beamen dat Sandvik gereedschap vrijwel niet stuk te krijgen is.

De kwaliteit van de producten van dit merk, is een belangrijke reden om specifiek voor Sandvik gereedschap te kiezen. Het is immers van groot belang dat u met veilig en betrouwbaar gereedschap werkt. De meeste gereedschappen van het merk kunnen vele jaren meegaan. Hierdoor hoeft u niet om de zoveel maanden nieuw gereedschap aan te schaffen. Vooral als u het gereedschap veel gebruikt wordt, kan dit u op de lange termijn veel geld schelen.

DoALL

DoALL is hét bedrijf waar u terechtkunt voor alle producten die u tijdens het zagen nodig heeft. Uiteraard hebben wij ook gereedschappen van Sandvik. Het gereedschap dat u bij ons aantreft, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit geldt niet alleen voor de producten van het merk Sandvik, maar ook voor alle andere producten die we aanbieden.

DoALL is opgericht door Mr.Leighton A. Wilkie, de uitvinder en ontwikkelaar van de metaallintzaagmachine. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor de Bi-Metaal lintzaag en heeft DoALL nog veel meer belangrijke vernieuwingen uitgebracht. DoALL is inmiddels uitgegroeid tot dé groothandel van Europa voor gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie.

Bij DoALL vinden we service ontzettend belangrijk. Indien u vragen heeft over onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Weet u niet precies hoe een bepaald product werkt? In dit geval kunt u gebruik maken van de handleidingen op onze website. U kunt de complete handleidingen van onze producten downloaden, zodat u precies weet hoe het product werkt.

Bestellen bij DoALL

Heeft u gereedschappen nodig voor in de metaalbewerkingsindustrie? DoALL biedt veel verschillende gereedschappen van diverse merken aan. Als u op zoek bent naar gereedschap van merken zoals Sandvik, Phantom en DoALL zelf, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij bieden de gereedschappen van deze verschillende merken aan tegen scherpe prijzen. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld, zal een van onze specialisten spoedig contact met u opnemen.

Bent u benieuwd naar welk type lintzaag het beste is voor uw werkzaamheden? In dit geval is het verstandig om onze DoALL lintzaag calculator te downloaden op iTunes of in de Google Playstore. Deze app maakt al uw zaagwerkzaamheden een stuk eenvoudiger. Wilt u graag meer weten over DoALL of over de producten die wij aanbieden? Ook in dit geval staan wij voor u klaar. Voor vragen kunt u altijd gebruik maken van ons contactformulier.
—-