Wat wij graag willen is dat u, door onze totaaloplossing, vooral productiever kunt werken. Dat doen we -onder meer- door het aanbieden van alleen de beste zaagmachines die op de markt beschikbaar zijn. U heeft daarbij steeds volop keuze en er is telkens weer een oplossing voorhanden, die past bij uw specifieke situatie. Dat geldt dus zeker ook voor de zaagmachines die we in ons aanbod hebben opgenomen.

Indrukwekkend. Zo kunt u het aanbod zaagmachines dat we aanbieden beslist wel noemen.

Ook nu bieden we weer een oplossing voor elk denkbaar zaag probleem. Ook voor die van u dus. U kunt met de Utility Line NC, de Utility Line SA, de universele zaagmachines, cirkelzaag machines en verticale zaagmachines dan ook meer dan prima uit de voeten. We stellen onze zaagmachines hier nader aan u voor. Aan u om de voor uw specifieke situatie beste keuze te maken, iets dat door ons brede en gevarieerde aanbod beslist niet mee zal vallen. Behalve de beste zaagmachines bieden we u nog heel veel meer op het gebied van zaagwerkzaamheden.

Een heel breed bereik aan zaagopdrachten

We beginnen met de Utility Line NC, die weer onderverdeeld kan worden in de C-3028 NC, de C-4033 NC, de APEX-420NC, de C-420NC, de C-5650NC, de C-560NC, de C-6260NC,de C-8056NC, de C-8070NC en de C-1080NC uitvoeringen. In deze serie lichten we in eerste instantie de C-3028 NC zaagmachine uit. Deze zaagmachine is 280 millimeter maximaal rond en heeft een maximale rechthoek van 300 bij 280 millimeter en maximale bundels van 250 bij 100 millimeter. De zaagmachine is ontwikkeld en gebouwd voor een heel breed bereik aan zaagopdrachten.

Voor zowel enkelstuks als seriematig werk

Deze zaagmachine is ideaal voor zowel zaagwerk enkelstuks als voor seriematig werk. De zaagmachines zijn robuust, ergonomisch en altijd prima afgewerkt met een zeer rijke standaard uitrusting. Die standaard uitrusting bestaat onder meer uit een PC-controller voor alle elektrische en hydraulische functies en traploos regelbare bandsnelheid door middel van frequentieregeling. Daarnaast beschikt deze zaagmachine over een tweetraps klemsturing, een zaagkop met ijlgang en lengte instelling door middel van een magneetband. Voorts hebben deze zaagmachines een bandbreuk beveiliging op het niet-aangedreven wiel en een aangedreven aanvoer met rollen.

Traploos regelbare bandsnelheid en aangedreven aanvoer met rollen

De machines uit de NC-reeks hebben hydraulische bandenspanning en een gespleten voorste klem en een dubbelwerkende aanvoer klem. De C-3028 NC geeft u maximaal twintig zaagtaken en heeft een automatische spanentransporteur en aangedreven spanenborstels. Imposant in deze reeks zaagmachines is zeker de 11.500 kilogram zware C-1080 NC. Ook deze machines is prima te gebruiken voor enkelstuks en seriematig werk en geldt als een zeer robuuste en ergonomische machine. Ook deze machine is weer rijk uitgerust met onder meer een traploos regelbare bandsnelheid, een aangedreven aanvoer met rollen, hydraulische bandenspanning en een dubbelwerkende aanvoer klem.

Kies de tussenoplossing, de C-560NC

U kunt ook prima kiezen voor een tussenoplossing als het gaat om de zaagmachines uit de NC-serie in de vorm van de C-560NC. Deze zaagmachine heeft dezelfde gebruiksmogelijkheden als de andere machines uit deze modelserie en heeft een capaciteit van 500 millimeter maximaal rond en 10 millimeter minimaal rond. De maximale rechthoek is 610 bij 560 millimeter en de aandrijving is 7,5 kW. De imposante machine weegt liefst 5200 kilogram en tot de standaarduitrusting behoort onder andere de ban breukbeveiliging op het wiel dat niet aangedreven wordt, de gespleten voorste klem en de dubbel verende aanvoer klem.

Ook de SA-lijn is beslist de moeite waard

Binnen ons aanbod aan zaagmachines valt ook de SA-lijn die we voor u hebben geselecteerd op. Deze lijn is weer onder te verdelen in de modellenC-4033SA, de C-5650SA, de C-1080SA, de C-1100SA, de C-1300SA en de C-1713SA. Kijken we naar de C-4033 SA dan zien we een machine die maximaal 330 millimeter rond is en een maximale rechthoek kent van 400 bij 330 millimeter. Deze zaagmachine is perfect toe te passen voor een breed bereik aan zaag opdrachten en helemaal perfect voor zaagwerk in enkelstuks én voor de zogenaamde semi-automatische opdrachten. Het controlepaneel van deze zaagmachine is duidelijk en overzichtelijk en voorziet wel in de functies die u nodig hebt.

Uitstekend zaagwerk is gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid

Bovendien is het controlepaneel zeer eenvoudig in gebruik. De bedieningsknoppen zijn ergonomisch geplaatst en vereenvoudigen het instellen en het prepareren van de zaagmachine. Met een overzichtelijke draaischijf stelt u de voeding voor deze zaagmachines in. Deze zaagmachine beschikt standaard over onder meer vijf snelheden, een klemsturing, een spoelslang, rollenbaan en een werklamp. Het moge duidelijk zijn dat deze reeks uitstekend zaagwerk koppelt aan een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, want de C-4033 SA heeft een verklikker bij een vastgelopen lintzaag, hydraulische bandenspanning, hardmetalen zaaggeleiding en aangedreven spanentransport.

Universele zaagmachines in verschillende uitvoeringen leverbaar

Neemt u zeker ook eens kennis van onze universele zaagmachines, leverbaar in de DS-3300SA,de DS-300SA, de S-260 NC, de S-185 HD, de PS-150 M, de DS-260 SA, de S-170 M en de PS-125 M. De S-260 NC is rond 260 millimeter en kent een rechthoek van 295 bij 230H millimeter, terwijl de DS-260 SA 260 millimeter rond biedt en de rechthoek 295 bij 230H millimeter is. De S-185 HD daarentegen is rond 185 millimeter en heeft een rechthoek van 200 bij 150H millimeter, terwijl de S-170 M rond 170 millimeter en een rechthoek van 170 x 170H millimeter te bieden heeft. De PS-150 M is rond 150 millimeter en een rechthoek van 150 bij 140H millimeter. De PS-125 M is rond 125 millimeter en de rechthoek van deze zaagmachine is 130 bij 125H millimeter.

Universele zaagmachines met hydraulische controle

Binnen het aanbod universele zaagmachines beschikt de S-260 NC, een automatische enkelzijdige verstekzaagmachine, standaard over een kogel omloopspindel en servo aandrijving van de aanvoer en een maximale enkele slag van 500 millimeter. De zaagmachine biedt hydraulische controle van de zaag, de kop en de klemmen en een frequentie gestuurde aandrijving. De bandenspanning van deze zaagmachine is handbediend en heeft een indicator. Bovendien is sprake van ijlgang en een kleuren aanraakscherm.

Standaard handbediende zaagvoeding

Bijzondere zaagmachine binnen het aanbod van universele zaagmachines is de S-185 HD, een machine die standaard beschikt over een handbediende zaagvoeding en de machine zakt op het eigen gewicht. De S-185 HD geldt als een enkelzijdige verstekzaagmachine en heeft kogellagen zaaggeleiding, handbediening met snelklem en twee bandsnelheden. Ook de compactere universele zaagmachine in de vorm van PS-150 M biedt waar voor uw geld. Ook de PS-150 M heeft u heel erg veel te bieden, waaronder handbediende zaagvoeding en zaaggeleiding door middel van kogellagers. Deze zaagmachine heeft een 220V AC motor voor de zaagaandrijving thermische beveiliging op de zaagmotor.

Snelheid en lage kosten per zaagsnede

Ook het aanbod cirkelzaagmachines mag er echt zijn. U kunt kiezen voor de TC-75 NC, de TC-100 NC en de TC-155 NC. De TC-serie is perfect om vooral snel te kunnen zagen, en dat tegen erg lage kosten per zaagsnede. Deze machines zijn in staat om zo goed als alles te zagen; van gereedschapsstaal tot roestvast staal en hardmetaal. Deze zaagmachines hebben getande cirkelzaagbladen en zijn uitgerust met een duidelijk besturingssysteem. Daardoor is de zaagmachine steeds binnen de kortste keren klaar voor gebruik.

Cirkelzaagmachines: heel snel voor weinig geld per zaagsnede

De cirkelzaagmachines worden gekenmerkt door een erg hoge productiviteit en een uiterst grote nauwkeurigheid. Ook wordt steeds een uitstekende oppervlakte afwerking behaald. Deze zaagmachines zijn dan ook bijzonder compleet en daarnaast erg eenvoudig in gebruik. De machines beschikken standaard onder meer over hydraulische klemmen, pneumatische aanvoer bovenklem, nevelsmering en halogeenlamp.

Te bedienen met een kleuren touch screen

Bijzonder de moeite waard is zeker de TC-155 NC cirkelzaagmachine, die net als de andere modellen snel werk levert voor relatief lage kosten per zaagsnede. De TC-155 NC is gemakkelijk te bedienen met een kleuren touchscreen en heeft de beschikking over een automatisch magazijn voor rond materiaal. Ook beschikt de machine over nevelsmering en een hydraulische sorteer goot. De spanenborstel wordt aangedreven en de zaagmotor heeft de beschikking over een frequentieregelaar. Standaard heeft de zaagmachine een halogeen lamp.

Zaagmotor heeft capaciteit van 11 kW

Alternatief in deze serie is de TC-100 NC cirkelzaagmachine. Deze machine heeft een capaciteit rond van 10-102 millimeter en een capaciteit rechthoek 10-80 millimeter. Het toerental van het zaagblad ligt tussen de 30 en 150 rpm en de zaagmotor heeft een capaciteit van 11 kW. Deze cirkelzaagmachine heeft een gewicht van 3600 kilogram.

Frequentieregelaar en een maximale werkhoogte van 330 millimeter

In de categorie verticale zaagmachines onderscheiden we de 2013-V2, de 2013-V3 verticaal en de 3613-V3 verticale zaagmachine. Deze zaagmachines hebben een frequentieregelaar en een maximale werkhoogte van 330 millimeter en een uitlading van 508 millimeter. De 3613 heeft eveneens een frequentieregelaar en een maximale werkhoogte van 330 millimeter en uitlading van 915 millimeter. De 2013-V2 en de V3 zijn wat betreft de uitrusting hetzelfde, enig verschil is het vermogen van de motor.

Prima uit te rusten met diverse accessoires

De 2013-V2 en de 2013-V3 beschiken over een frequentieregelaar en kennen een maximale werkhoogte van 330 millimeter en een uitlading van 508 millimeter. De verticale lintzaagmachine geldt als één van de meest flexibele machines op de markt. De, wat u ook wel verticale figuurzaag zou kunnen noemen, is geschikt voor het bewerken van aluminium en messing, koper, staal, gereedschapsstaal, roestvast staal en kunststof. Deze verticale lintzaagmachine kan overigens uitstekend worden uitgebreid en uitgerust worden met diverse accessoires, zoals een rondzaag inrichting en een aanslag. Standaard zijn deze verticale lintzaagmachines uitgerust met een afleesbare variabele bandsnelheid door middel van AC frequentieregelaar, snelheidsregeling en aanloop- en remfuncties.

Prima met staal, roestvrij staal, koper en aluminium

Het aanbod van verticale zaagmachines wordt gecompleteerd met de 3613-V3, ook een verticale lintzaagmachine, die uitgerust is met een frequentieregelaar en een maximale werkhoogte van 330 millimeter en uitlading van 915 millimeter. Deze machine geldt nadrukkelijk als een contourzaagmachine en is behoorlijk breed inzetbaar en uitermate geschikt voor het zagen van aparte vormen. U kunt er mee uit de voeten met staal, roestvrije staal, koper en aluminium. Ook deze zaagmachine is weer prima uit te breiden met allerlei accessoires. Ook nu mag de standaarduitrusting er zijn met onder meer afleesbare bandsnelheid, een tweetraps transmissie en een sleutel voor de tafelverstelling. Bovendien zijn de deuren beveiligd.

Zaagmachines die de productiviteit sterk kunnen verhogen

U ziet, wij hebben voor elke specifieke toepassing de perfecte zaagmachine voor u in huis. Daarnaast bieden we uiteraard nog veel meer waarmee u elk zaag probleem op kunt lossen en de productiviteit binnen uw onderneming kunt vergroten. Zo hebben we ook een prachtig aanbod lintzagen, die we voor u hebben onderverdeeld in bi-metaal lintzagen, hardmetaal lintzagen, koolstofstaal lintzagen, Tungsten Grit lintzagen en diamant lintzagen. Ook bieden we cirkelzagen en bent u bij ons ook aan het juist adres voor gereedschappen als bi-metaal beugel zaagbladen, Jenoptik-Etamic, Phantom en Sandvik gereedschappen. Ook voor vloeistoffen klopt u nooit tevergeefs bij ons aan en bieden we vloeistoffen voor universeel gebruik, slijp- en snijolie, MQL nevelsmering en MQL lubriation systems.

Ook voor de beste documentatie, handleidingen en onderdelenboeken

Behalve de beste producten, die ervoor zorgen dat u efficiënter kunt werken tegen lagere kosten, bieden we ook alleen de beste ondersteuning. Met onze specialistische hulp verdwijnen zaag problemen als sneeuw voor de zon. Zo bieden we uitgebreide documentatie over alles wat met zaagwerkzaamheden te maken heeft, handleidingen en onderdelenboeken. Niets blijft zo geheim en onopgelost. Daarom durven we best te zeggen, dat we steeds een oplossing bieden voor ongeacht welk zaag probleem dan ook.

 

DoALL zaagmachines
DoALl biedt u een totaaloplossing. Door deze zaagmachine zal u een stuk efficiënter gaan werken.