Op onze verticale zaagmachines doet u nooit tevergeefs een beroep. Ze doen waarvoor u ze aanschaft, en dat op de best denkbare wijze. In ons assortiment van de verticale zaagmachine hebben we twee uitvoeringen beschikbaar, of eigenlijk drie. Dat zijn de 2013-V2 en de 2013-V3, enige verschil is het vermogen, en de 3613-V3. Met deze verticale zaagmachines gaat u gegarandeerd efficiënter werken.

Rust uw verticale zaagmachines eenvoudig uit met talloze accessoires

De verticale zaagmachines, in de vorm van 2013-V2 en de V3, beschikken over een frequentieregelaar met een maximale werkhoogte van 330 millimeter en een uitlading van 508 millimeter. Deze verticale zaagmachine geldt als één van de meest flexibele zaagmachines die beschikbaar is en prima geschikt voor onder meer materialen als aluminium, messing, koper, staal, gereedschapsstaal, roestvast staal en plaatmateriaal. Zelfs met kunststof kan je er prima mee uit de voeten. Opvallend: u kunt deze verticale zaagmachine gemakkelijk uitrusten met talloze accessoires zoals een rondzaag inrichting, een lasapparaat en nog veel meer.

De V2 en de V3 uitvoering verschillen alleen in motorisch opzicht van elkaar

Zoals gesteld verschillende de V2 en de V3 slechts in motorisch opzicht van elkaar. De V2 beschikt over een capaciteit van 1,5 kW en de V3 beschikt over 2,2 kW. Beide verticale zaagmachines hebben standaard onder meer een afleesbare bandsnelheid, een tweetraps transmissie, een sleutel voor tafelverstelling en voor zaaggeleidingen. Bij deze machines bieden we ook weer een instructie- en onderdelenboek aan, waardoor niets optimaal gebruik van deze verticale zaagmachines nog in de weg staat.

Verticale zaagmachines zijn zeer breed inzetbaar voor het zagen van bijzondere vormen

U kunt echter ook kiezen voor de 3613-V3 verticale zaagmachine. Ook deze zaagmachine beschikt over een frequentieregelaar en heeft een maximale werkhoogte van 330 millimeter en een uitlading van 915 millimeter. Deze verticale zaagmachine wordt ook wel contour zaagmachine genoemd en is zeer breed inzetbaar voor het zagen van bijzondere vormen. Bovendien kunt u met dit apparaat met heel veel verschillende materialen uit de voeten.

De productiviteit en de efficiëntie gaan al snel omhoog

Ook deze verticale zaagmachines zijn uit te rusten met allerlei accessoires. Tot de standaarduitrusting van deze verticale zaagmachines behoren onder meer de afleesbare bandsnelheid, een tweetraps transmissie en sleutels voor zowel de tafelverdeling als een sleutel voor zaaggeleidingen. Welke uitvoering u ook kiest, u kiest altijd de beste kwaliteit en zaagmachines waarmee u de productiviteit al snel ziet verhogen en waarmee het een stuk efficiënter werken is. En dat is nou ook precies waar wij naar streven. We willen onze klanten steeds een totaaloplossing bieden waarmee de productiviteit toeneemt. En met ons fraaie aanbod slagen we daar heel aardig in, durven we ondertussen gerust te zeggen.

We hebben nog heel veel meer te bieden

In ons aanbod zaagmachines hebben we behalve de verticale zaagmachines ook de interessante zaagmachines uit de Utility Line NC, de Utility Line SA, een reeks universele zaagmachines en cirkelzaagmachines aan, waarmee u ook gewoon uitstekend werk kunt leveren. Behalve zaagmachines hebben we ook een uitgebreid en gevarieerd aanbod van lintzagen, cirkelzagen, gereedschappen en vloeistoffen, terwijl ook onze productondersteuning er beslist mag zijn. Zo bieden we uitgebreide documentatie over al onze producten en daarnaast handleidingen en onderdelenboeken. Daardoor maakt u steeds optimaal gebruik van al onze machines en apparaten en merkt al snel dat u behoorlijk efficiënter gaat werken. En efficiënter werken en een verhoging van de productiviteit gaan hand in hand.

We zijn trots op ons veelzijdige aanbod in zaag oplossingen en accessoires, zoals we ondertussen best durven te zeggen dat we op het gebied van zagen en zaagwerkzaamheden het antwoord op alle specifieke vragen hebben. Profiteert u er ook van?

 

DoALL Verticale zaagmachine 2013-V2
Deze verticale zaagmachine is speciaal ontworpen voor het zagen van complexe vormen.