Als u besluit een zaagmachine aan te schaffen, overweeg dan eens de Utility Line SA machines, een type zaagmachine dat beslist de moeite waard is en als bijzonder veelzijdig omschreven kan worden. De Utility Line SA is verkrijgbaar in de uitvoeringen C-4033SA, de C-5650SA, de C-8056SA, de C-1080SA, de C-1100SA, de C-1300SA en de C-1713SA.

Utility Line SA  machines zijn geschikt voor een breed bereik zaag opdrachten

De Utility Line SA zaagmachines staan nadrukkelijk voor een breed bereik zaag opdrachten en gelden als ideaal voor het zagen in enkelstuks en semi-automatische opdrachten. Opvallend is het controlepaneel, dat echt alles biedt dat u nodig heeft. Bovendien is het belangrijke controlepaneel zeer eenvoudig in gebruik en dat is ook iets dat heel veel mensen aanspreekt en de populariteit van deze zaagmachine voor een deel bepaalt. De bedieningsknoppen en de verschillende schakelaars zijn op ergonomische wijze geplaatst en dat maakt het instellen van de zaagmachine een stuk eenvoudiger. Met een zeer overzichtelijke draaischijf kunt u bovendien prima de voeding instellen.

De Utility Line SA machine heeft liefst vijf verschillende bandsnelheden

Zoals gesteld spreekt ook de standaarduitrusting van de Utility Line SA steeds meer mensen aan, en daar is dan ook echt alle aanleiding voor. Zo is er bij deze zaagmachine gekozen voor PLC besturing voor elektrische als voor de hydraulische functie aansturing. De zaagmachine kent liefst vijf verschillende bandsnelheden met een wormaandrijving en heeft een handige verklikker als de lintzaag vast zou lopen. De bandenspanning is daarnaast hydraulisch.

Tweetraps klemsturing en een hardmetalen zaaggeleiding

Standaard is de Utility Line SA voorzien van tweetraps klemsturing en is de zaaggeleiding van hardmetaal. U kunt met deze veelzijdige zaagmachine bovendien kiezen voor handmatige doorvoering met een hydraulische hef rol terwijl, ook een aangedreven spanentransporteur tot de standaarduitrusting van deze zaagmachine behoort.

Ook spoelslang, werklamp en rollenbaan zijn standaard bij deze zaagmachine

Uiteraard ontbreekt ook de spoelslang niet, net als een degelijke werklamp, een rollenbaan en een gereedschapset. Daarmee kan en mag de standaarduitrusting van de Utility Line SA best als rijk omschreven worden, want dat is gewoon een feit. Overigens kunnen ook de andere zaagmachines, die we u hier aanbieden, best als rijk uitgerust beschouwen. Want ook met de Utility Line NC, de universele zaagmachines, de cirkelzaagmachines en de verticale zaagmachines kunt u ongetwijfeld meer dan goed uit de voeten.

Door totaaloplossingen kunt u veel productiever en efficiënter werken

Met het aanbod van kwalitatief uitstekende zaagmachines, waaronder dus de Utility Line SA, proberen we telkens weer dé oplossing voor elk zaag probleem te bieden. Iets waarin we overigens elke dag weer opnieuw in slagen. Ons doel is dat u door het gebruik van onze totaaloplossingen gaat werken met een hogere productiviteit. Bovendien is ons aanbod zo groot en gevarieerd, dat u ook altijd die machine vindt die u specifiek verder kan helpen en waarmee u ook efficiënter kunt werken.

Ook voor perfecte ondersteuning bent u bij ons aan het goede adres

Behalve het aanbod van zaagmachines als de Utility Line SA en de andere hoogwaardige producten, bieden we nog heel veel meer kwalitatief uitstekende producten. Zo worden ook onze lintzagen, cirkelzagen, ons gereedschap en de vloeistoffen, die we aanbieden, alom geroemd. Ook op het gebied van productondersteuning en service staan we nadrukkelijk ons mannetje. U vindt op ons online platform ruim voldoende documentatie, handleidingen en onderdelenboeken waar u alles in vindt om optimaal te kunnen werken met onze producten en dus ook de Utility Line SA zaagmachine. Daarmee zijn we – dat durven we best te zeggen- hét adres als u zoekt naar de beste zaagmachines en zaag oplossingen, specifiek voor de werkzaamheden van uw onderneming. Slaagt u bij ons niet, dan slaagt u nergens.

Utility Line SA sawing machine
Utility Line SA sawing machine