Ons aanbod van zaagmachines wordt indrukwekkend genoemd en daar is echt geen woord aan gelogen. Binnen dit aanbod is de Utility Line NC zaagmachine een uiterst opvallende zaagmachine, die uitstekende prestaties levert en elk bedrijf productiever laat werken.

De Utility Line NC zaagmachine heeft breed bereik aan verschillende zaag opdrachten

De Utility Line NC zaagmachine, genaamd de C-3028NC, heeft een capaciteit van maximaal rond 280 millimeter en een maximale rechthoek van 300 bij 280 millimeter. Voor bundels geldt een maximum van 250 bij 100 millimeter. De aantrekkelijke Utility Line NC is speciaal ontwikkeld en gemaakt voor een breed bereik aan verschillende zaag opdrachten. De machine is uitermate geschikt voor zowel enkelstuks als seriematig zaagwerk. De machine is buitengewoon robuust, is buitengewoon ergonomisch en uiterst zorgvuldig afgewerkt. De zaagmachine wordt ook al geroemd om de standaard zeer rijke uitrusting.

Bandbreuk beveiliging op het niet-aangedreven wiel

Over die standaard uitrusting gesproken, de Utility Line NC zaagmachine biedt gewoon ontzettend veel. En dat dus gewoon standaard. Zo heeft de machine een PLC controller voor alle denkbare elektrische en hydraulische functies. De machine heeft bovendien een aanraakscherm in kleur met alarmsignalen. De bandsnelheid is traploos te regelen middels frequentieregeling. De zaagmachine uit de Utility Line NC beschikt bovendien over een beveiliging bandbreuk op het wiel dat niet aangedreven wordt.

Aangedreven aanvoer met rollen en hydraulische bandenspanning

Dat is echter nog lang niet alles, want deze zaagmachine heeft een aangedreven aanvoer met rollen en hydraulische bandspanning. De klemsturing is tweetraps en de Utility Line NC  zaagmachine beschikt over een gespleten klemsturing. Een dubbelwerkende aanvoerkabel, een zaagkop met ijlgang en werkhoogte taster en een hardmetalen zaaggeleiding en invoerrollen zijn ook onderdelen die tot de standaarduitrusting van deze veelzijdige machine horen.

Met de magneetband wordt de lengte instelling geregeld

De Utility Line NC heeft een bundel klem en met een magneetband wordt de lengte instelling geregeld. De zaagmachine is in staat maximaal twintig zaagtaken op zich te nemen en heeft ook al een automatische spanenborstel, een spanenborstel die aangedreven wordt. Daarnaast heeft de zaagmachine een spoelstang, een werklamp en een rollenbaan van twee meter. Ook de technische specificaties mogen er zijn, terwijl deze zaagmachine wordt aangedreven door een 3,7 kW motor. Standaard weegt deze machine 1750 kilogram, een zogenaamde Boxed uitvoering van deze multifunctionele zaagmachine weegt 500 kilogram meer.

Kijk ook eens tussen ons andere aanbod aan zaag oplossingen

Mocht de Utility Line NC nou net niet passen bij uw werkzaamheden, wellicht vindt u dan de voor u perfecte zaagmachine vindt tussen het aanbod uit de Utility Line SA, de universele zaagmachines, de cirkelzaagmachines en de verticale zaagmachines. En zo hebben we steeds een passend antwoord op de zaag vraagstukken die er bij u spelen. Steeds is ons doel om met de door ons aangeboden zaagmachines uw productiviteit te verhogen, iets dat ons heel erg goed lukt.

Ook voor de beste ondersteuning klopt u bij ons aan

Behalve het aanbod zaagmachines, bieden we u nog gewoon heel veel meer. Zo treft u een behoorlijk aanbod aan lintzagen, cirkelzagen en ook gereedschappen en vloeistoffen. Daarnaast staan we bekend om de uitstekende ondersteuning die wij u bieden als het gaat om het oplossen van zaag problemen. Op ons online platform kunt u terecht voor alleen de beste documentatie over die oplossingen maar ook voor onderdelen boeken en handleidingen. En zo kunnen we u steeds van dienst zijn, zowel voor de beste zaagmachines als voor alle andere zaag problemen. Daarmee willen we nadrukkelijk invulling geven aan onze visie, die het voor elk bedrijf mogelijk moet maken om, door te kiezen voor onze totaaloplossing om de productiviteit te verhogen en om daarnaast ook nog eens efficiënter te werken. Met onze totaaloplossingen in de vorm van de veelzijdige zaagmachines is dat ook prima mogelijk.

Utility Line NC zaagmachine
Utility Line NC zaagmachine