In ons aanbod van “kwalitatief alleen de beste zaagmachines” zijn de universele zaagmachines uitermate gewild. Dit heeft, behalve met de geleverde kwaliteit van de machines, ook te maken met de veelzijdigheid van de universele zaagmachines die u uiteraard prima toe kunt passen op heel veel verschillende materialen. Wilt u een zaagmachine voor thuis, dan zijn deze zaagmachines ideaal natuurlijk, omdat u dan ontzettend veel verschillende materialen kunt bewerken.

Universele zaagmachines voor kwalitatief uitstekend werk

Wij hebben wat betreft universele zaagmachines de DS-330SA, de DS-300SA, de S-260 NC, de DS-260 SA, de S-185 HD, de S-170 M, de PS-150 M en de PS-125 M in de aanbieding, stuk voor stuk universele zaagmachines waarmee u altijd kwalitatief uitstekend werk kunt leveren. Bovendien zijn onze universele zaagmachines standaard rijk uitgerust. Neem de universele zaagmachine in de vorm van de S-260 NC; een enkelzijdige verstekzaagmachine. Deze universele zaagmachine heeft standaard een kogelomloopspindel en een servo aandrijving van de aanvoer met daarbij een enkele slag van 500 millimeter.

Hydraulische controle van de zaagkop

De S-260 NC biedt hydraulische controle van de zaagkop en de klemmen en werkt een met frequentie gestuurde aandrijving. De band spanningsband van deze zaagmachine wordt bediend met een indicator en daarnaast heeft deze zeer veelzijdige universele zaagmachine ijlgang en een aanraakscherm in kleur.

Zaaggeleiding via kogellagers en handbediende materiaalklem

Andere zeer interessante en al even rijk uitgeruste universele zaagmachine is die van het type PS-125 M. Deze zaagmachine werkt met handbediende zaagvoeding en geldt als een zeer betrouwbare draagbare verstekzaagmachine. Daarnaast heeft deze universele zaagmachine zaaggeleiding middels kogellagers en een handbediende materiaalklem. De motor is 220V AC aangedreven en er is een thermische beveiliging op de zaagmotor.

Universele zaagmachines zijn standaard zeer rijk uitgerust

Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat al onze universele zaagmachines uitstekend werk leveren, maar laten we er voor u dan nog een uitlichten in de vorm van de S-185 HD, met een capaciteit rond van 185 millimeter en een rechthoek capaciteit van 200 bij 150H millimeter. Net als alle andere universele zaagmachines is ook deze uitvoering standaard zeer rijk uitgerust waaronder handbediende zaagvoeding met een machine of zakt op eigen gewicht. De zaaggeleiding is van middel kogellagers en de machine is handbediend met een snelklem en twee band snelheden. Ook de bandenspanning is handbediend met indicator. Daarnaast beschikt deze universele zaagmachine over een koelsysteem.

Veelzijdige machines die geen enkele klus uit de weg gaan

Met onze universele zaagmachines bieden we zeer veelzijdige machines die geen klus uit de weg gaan. Daarom passen ze naadloos in onze bedrijfsvisie. Elke dag opnieuw willen we, door het aanbieden van een totaaloplossing, zorgen dat uw productiviteit omhoog gaat en dat u efficiënter kunt werken als het gaat om zaagwerkzaamheden. Uiteraard bieden we heel veel meer dan alleen de universele zaagmachines, want in de categorie zaagmachines kunt u ook kiezen voor een machine uit de Utility Line NC, de Utility Line SA, cirkelzaagmachines en verticale zaagmachines.

Check ons online platform voor optimale product ondersteuning

Ook zeer de moeite waard zijn onze lintzagen, cirkelzagen en gereedschappen en vloeistoffen. Verder worden we alom geroemd vanwege de professionele ondersteuning die we steeds weer aanbieden. Dat doen we via ons online platform, waar we documentatie aanbieden, net als handleidingen en onderdelenboeken. Hiermee kunt u optimaal profiteren van alles wat onze machines u kunnen bieden. In elk opzicht bieden we antwoorden op vragen die met zaag oplossingen te maken hebben. Daarbij kunnen we maatwerk leveren, omdat we heel goed weten dat voor elk bedrijf iets anders gevraagd wordt. En dat ‘iets anders’ kunnen wij u altijd bieden waarmee u ook efficiënter gaat werken en vooral productiever te werk gaat.