In veel gevallen kan de cirkel zaagmachine u prima helpen om efficiënter te werken en daardoor de productiviteit te verhogen. Want dat is wat we ook voor u mogelijk willen maken; een totaaloplossing bieden die voor meer efficiëntie en een productievere werkwijze zorgt. Gelukkig slagen we vrijwel altijd in die opzet. Graag stellen we u onze uitstekende cirkelzaagmachines nader aan u voor.

Cirkelzaagmachines zijn ontworpen om zeer snel werk te kunnen leveren tegen een lage prijs

Al onze cirkelzaagmachines in de TC-serie hebben gemeen dat ze ontworpen zijn om zeer snel werk te kunnen leveren, terwijl de kosten per zaagsnede juist erg laag zijn. De cirkelzaagmachines kunnen zo goed als alle materialen zagen in de vorm van onder meer gereedschapsstaal tot roestvaststaal. Dat doen ze met getande cirkelzaagbladen van hardmetaal. Omdat al onze cirkelzaagmachines werken met een eenvoudig besturingssysteem, is de machine snel klaar om in gebruik genomen te worden.

Grote precisie en nauwkeurigheid kenmerken de cirkelzaagmachines

Wie goed naar onze cirkelzaagmachines kijkt en die eens nader onder de loep neemt, die ziet een aantal bijzonderheden. Zo is de bijzonder hoge productiviteit opvallend en werken de cirkelzaagmachines met grote precisie en uiterste nauwkeurigheid. Ook de meer dan uitstekende oppervlakte afwerking is opvallend, net als het feit dat de toch imposante cirkelzaagmachines eenvoudig te gebruiken zijn. Wat zeker ook opvallend is aan de cirkelzaagmachines is dat dat ze standaard bijzonder rijk uitgerust zijn. Zeg maar gerust heel erg rijk zelfs.

Kleuren touchscreen en hydraulische klemmen op cirkelzaagmachines

Zo beschikken al onze cirkelzaagmachines over een kleuren touch-screen, die ook al gemakkelijk te bedienen is en is uitgevoerd met hydraulische klemmen. De bovenklem van de cirkelzaagmachines is pneumatisch en bovendien beschikken de zaagmachines over een automatisch magazijn voor rond materiaal. Over een standaard rijke uitvoering gesproken; de cirkelzaagmachines in ons assortiment hebben een einde materiaal schakelaar en nevelsmering.

Frequentieregelaar en automatisch spanentransporteur op de DoALL cirkelzaagmachines

Ook een variable klemdruk regeling behoort tot de standaarduitrusting van onze cirkelzaagmachines, net als overigens een hydraulische sorteer goot en een spanenborstel die aangedreven wordt. De zaagmotor heeft een frequentie regelaar en de zaagmachines hebben bovendien een automatische spanentransporteur. Tenslotte: onze cirkelzaagmachines hebben standaard de beschikking over een halogeenlamp en een gereedschapset. Nooit eerder waren cirkelzaagmachines zo rijk uitgerust zonder dat u er een meerprijs voor neer hoeft te leggen.

Ook de techniek is uitstekend van onze cirkelzaagmachines

Kijken we vervolgens eens nader naar de technische specificaties van de drie uitvoeringen van de cirkelzaagmachines, die we bieden in de vorm van de TC-75 NC, de TC-100 NC en de TC-155 NC. De TC-75 NC heeft een maximale doorsnede van 8 tot 75 millimeter en de capaciteit rond is 8-75 millimeter. Voor de rechthoek geldt een capaciteit van 8-60 millimeter. Het toerental van het zaagblad ligt tussen de 30-150 m/min terwijl de zaagmotor een capaciteit heeft van 11 kW en de cirkel zaagmachine een gewicht kent van 2800 kilogram

Capaciteit tussen de 55 en 155 millimeter is mogelijk op onze cirkelzaagmachines

De TC-100 NC dan, die een maximale doorsnede biedt van tussen de 10 en 102 millimeter. De capaciteit rond is tussen de 10 en 102 millimeter en voor de rechthoek gelden waarden tussen de 10 en 80 millimeter, terwijl het toerental van de TC-100 tussen de 30 en 150 m/min ligt. Deze cirkelzaagmachine weegt 3600 kilogram. Het gewicht van de TC-155 NC is nog hoger met 4200 kilogram, schoon aan de haak. Deze cirkelzaagmachine heeft een maximale capacitiet tussen de 55 en 155 millimeter en de capaciteit rond is vastgesteld tussen de 55-155 millimeter. Voor de rechthoek geldt een waarde die ligt tussen de 55 en 120 millimeter.

Zeer veelzijdige machines toepasbaar op heel veel materialen

Het toerental van de TC-155 NC ligt tussen waarden van 30 en 150 rpm terwijl de zaagmotor kan beschikken over een vermogen van 18,5 kW. En daar kan deze zware cirkelzaagmachine bewezen prima mee uit de voeten, snel mee uit de voeten ook vooral. U kunt onze cirkelzaagmachines dus omschrijven als zeer veelzijdige machines die toepasbaar zijn op veel verschillende materialen en waarmee u de kosten laag houdt. En dat is uiteraard iets dat elke ondernemer graag wil, en iets waar wij ook steeds naar streven: een hogere productiviteit en lagere kosten, net als een efficiëntere manier van werken dus.

Onderdeel van een breed aanbod zaagmachines

Onze cirkelzaagmachines maken onderdeel uit van ons brede aanbod zaagmachines die verder bestaat uit Utility Line NC, Utility Line SA, universele zaagmachines en verticale zaagmachines. Daarnaast bieden we nog heel veel meer in de vorm van diverse uitvoeringen van de lintzaag, terwijl we ook cirkelzagen in ons assortiment hebben opgenomen. Ook voor gereedschappen die alles te maken hebben met zaag-toepassingen klopt u nooit tevergeefs bij ons aan. Uiteraard vindt u onze eigen bi-metaal beugelzaagbladen en vindt u daarnaast gereedschappen van Jenoptik-Hommel-Etamic net als gereedschappen van de bekende merken Phantom en de Zweedse gigant Sandvik. Ook op dat vlak bieden we dus alleen de beste kwaliteit.

Ook voor de beste vloeistoffen en de beste gereedschappen klopt u bij ons aan

Ook voor vloeistoffen staan we altijd voor u klaar. Zo bieden we vloeistof voor universeel gebruik net als vloeistoffen voor slijpen en snijolie, net als MQL en nevelsmering en MQL lubrication systems. Ook hier bieden we dus alleen vloeistoffen van de beste kwaliteit die u helpen efficiënter en beter te werken om zo te zorgen dat uiteindelijk de productiviteit omhoog zal gaan. Uiteraard wenst u bij al onze producten de beste ondersteuning.

Prima ondersteuning op ons online platform met handleidingen en documentatie

Op ons online platform vindt u die ondersteuning in de vorm van uitgebreide documentatie, onderdelen boeken en handleidingen, die u helpen om te profiteren van alle functionaliteiten die onze machines en gereedschappen te bieden hebben. Een oplossing voor elk zaag vraagstuk, dat is wat we u willen geven en wat we ook daadwerkelijk bieden. Een totaaloplossing die u verder helpt. Echt verder helpt: werken met meer efficiëntie en een hogere productiviteit vooral.

 

Cirkelzaagmachines_TC-75C
DoALL TC-75C Cirkelzaagmachines