De verticale zaagmachines in de vorm van de 2013-V2 en 2013-V3 zijn net als de 3613-V3 meer dan prima aluminium zaagmachines. Behalve dat het aluminium zaagmachines bij uitstek zijn, zijn de machines daarnaast in staat om meer materialen te zagen. Het zegt veel over onze machines en met name de veelzijdigheid ervan. Behalve aluminium zaagmachines bieden we u overigens nog heel veel meer.

Meer dan alleen een zaag voor aluminium

Een aluminium zaagmachine is een zaagmachine met een wat hoger toerental dan de reguliere zaagmachines. Logisch, want het zaagblad moet heel behoorlijk aan de bak om aluminium te kunnen zagen. De aluminium zaagmachine heeft een frequentie regelaar en is behalve het zagen van aluminium in staat om onder meer ook messing, koper, staal en gereedschapsstaal te zagen. De aluminium zaagmachines zijn zo veelzijdig dat ze prima uit te rusten zijn met accessoires. Denk hierbij eens aan een figuurzaag inrichting of met een rondzaag apparaat, om maar eens twee voorbeelden te noemen.

De aluminium zaagmachine is standaard zeer rijk uitgerust

Als we kijken naar het verschil tussen de 2013-V2 en de 2013-V3 uitvoeringen van de aluminium zaagmachine dan is er slechts een verschil: het vermogen. Voor het overige bieden deze aluminium zaagmachine exact hetzelfde. Het motorvermogen van de V2 aluminium zaagmachine is 1,5 kW, terwijl de V3 kan beschikken over 2,2 kW. De aluminium zaagmachines die we u kunnen bieden zijn rijk uitgerust. Zeg maar gerust heel erg rijk uitgerust.

Afleesbare bandsnelheid en een aanloop- en remfunctie

Zo hebben onze aluminium zaagmachines een set zaaggeleider blokken, een set inzetstukken en een afleesbare bandsnelheid. De bandsnelheid van de aluminium zaagmachine is variabel te organiseren met de AC frequentieregelaar. Daarnaast heeft het de regelaar, snelheidsregeling en een aanloop- en remfunctie. De aluminium zaagmachine heeft een tweetraps transmissie en transmissie olie, terwijl het de beschikking heeft over een sleutel voor tafelverstelling.

Instructie- en onderdelenboek in de Nederlandse taal

Daarmee zijn we er nog steeds niet, want de aluminium zaagmachine beschikt over een sleutel voor zaaggeleidingen en bovendien is er voor deze aluminium zaagmachine een instructie- en een onderdelenboek in de Nederlandse taal beschikbaar. Uiteraard is een lintzaag meegeleverd en zit er beveiliging op de deuren van de aluminium zaagmachine.

Efficiënter werken en een verhoging van de productiviteit

Onze aluminium zaagmachines bieden u de beste kwaliteit en maken dat u voortaan efficiënter gaat werken, waardoor de productiviteit ook omhoog zal gaan. En dat is precies wat wij u willen bieden. Steeds weer proberen we een totaaloplossing te bieden, die u helpt om de productiviteit te verhogen. Dat doen we dus door het aanbieden van alleen de beste aluminium zaagmachines. Onder andere de beste aluminium zaagmachines, want we bieden heel veel meer. Zo kunt u ook kiezen voor andere uitvoeringen van de zaagmachines die we hebben opgenomen in ons assortiment.

Klop ook bij ons aan voor de beste gereedschappen en vloeistoffen

Ook voor lintzagen en cirkelzagen doet u nooit tevergeefs een beroep op ons, terwijl we daarnaast ook alleen kwalitatief uitstekende gereedschappen en vloeistoffen te bieden hebben. In het aanbod zaagmachines dat we u bieden, kunt u behalve kiezen voor een aluminium zaagmachine ook overwegen om een zaagmachine in de vorm van een Utility Line NC, Utility Line SA, een universele zaagmachine of een cirkelzaag machine te nemen, afhankelijk waarvoor u de zaagmachine vooral wilt gaan gebruiken.

Gereedschappen van onder meer de Zweedse gigant Sandvik en van Phantom

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een breed en gevarieerd aanbod lintzagen. Gereedschappen en vloeistoffen? Ook dat bieden we u in overvloed en steeds van de beste kwaliteit. Zo bieden we onze eigen bi-metaal beugelzaagbladen aan net als gereedschappen van Jenoptik-Hommel-Etamic, Phantom gereedschappen en de alom bewierookte tools van de Zweedse fabrikant Sandvik. Onze machines van topkwaliteit verdienen uiteraard alleen de beste ondersteuning en ook die bieden we, onder meer op ons online platform. Daar treft u namelijk uitgebreide documentatie, handleidingen en onderdelenboeken, die u op zeer praktische wijze helpen ten volle te profiteren van de vele functionaliteiten die onze machines te bieden hebben.

Onze machines hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Onze missie is duidelijk. Wij willen helpen om een efficiëntere werkwijze te realiseren die zorgt voor een hogere productiviteit. Dat willen we doen door u steeds een totaaloplossing aan te bieden. Soms is dat een aluminium zaagmachine, soms is dat een lintzaag met de juiste vloeistoffen en gereedschappen. Behalve dat onze machines, vloeistoffen en gereedschappen van de beste kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens prima betaalbaar en vallen ze nadrukkelijk op door de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. En ook dat is uiteraard niet onbelangrijk.

 

DoALL  aluminium zaagmachines 2013-V2
Deze verticale zaagmachine is speciaal ontworpen voor het zagen van complexe vormen en door aluminium.